Maaltijdservice Bovenkarspel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bovenkarspel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bovenkarspel? Aan de hand van onze vergelijker treft u moeiteloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Raapstelen stamppot of Burpee Chicken? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Bovenkarspel beschikt u over voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Netnummer0228 (+31228)
Postcode1611
PrijsindicatieVanaf €5,73
Maaltijd suggestieChili con carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Bovenkarspel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Bovenkarspel. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Uitgekookt en Easy Meal. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket. Spelen er bepaalde wensen zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Bovenkarspel? Er is gelukkig een alternatief. Legio maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bovenkarspel. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s voorzien in een nuttige boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt men direct broodnodige boodschappen als volle kwark of oude kaas. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bovenkarspel

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Bovenkarspel? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse maaltijdservices die mogelijk matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Pompoensoep met vermicelli of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Onderstaand bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Wilgaerden – De Vergulde BaarsSint Lucasstraat 91606 BPVenhuizen
Eethuys Overvest EnkhuizenLijsterbesstraat 41602 SEEnkhuizen
Eetcafé De Bonte VeerWielewaal 11602 PVEnkhuizen
Omringrestaurant BovenkarspelGezinspaviljoen 11611 BJBovenkarspel
Stichting Tafeltje Dekje Stede BroecBrilliant Starstraat 21611 DSBovenkarspel
SPAR SchramaBoerhaaveplein 71611 EPBovenkarspel
Slagerij de HaanDe Middend 701611 KTBovenkarspel
Eethuys Rigttershof GrootebroekRigtershof 91613 SJGrootebroek
Eethuys Nicolaas LutjebroekAzalealaan 181614 SNLutjebroek
Keurslagerij BurgerRaadhuisplein 151616 AVHoogkarspel
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bovenkarspel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Snijbonen met een kipfilet kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Een pizza hawai is er al voor €3,9.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Wokgroenten teriyaki wordt al bezorgd vanaf €6,2.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Griesmeelpap om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Stede Broec. Meer details kunt u teruglezen op www.stedebroec.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Gegevens

Maaltijden suggesties

 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Thaise curry

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bovenkarspel aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit door te bellen, via een menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 menu’s. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipragout met Parijse wortelen en Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. We hebben het over hulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Bovenkarspel. Een voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Wijk 00, Wijk 01.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bovenkarspel maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.stedebroec.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1610, 1611).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan