Maaltijdservice Grootebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grootebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Grootebroek? Door middel van onze tool doorzoekt u supersnel diverse aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,25 p.p. Aanschuiven voor Gegrilde groentenmix in saus en Babi pangang, rijstfantasie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Grootebroek ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Netnummer0228 (+31228)
Postcode1614
PrijsindicatieVanaf €5,74
Maaltijd suggestiePasta carbonara

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Grootebroek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Grootebroek. Bijvoorbeeld grote aanbieders als Meat&Meals en/of Vers Voor Thuis. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Elke partij levert een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze website kan u de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijv. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Grootebroek? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grootebroek. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hanteren ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt u moeiteloos belangrijke boodschappen als desem naturel of muesli. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Grootebroek

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Grootebroek? Of prefereert u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Couscous, kip, mergueze worst of Tomatensoep met balletjes. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Eethuys Rigttershof GrootebroekRigtershof 91613 SJGrootebroek
Slagerij de HaanDe Middend 701611 KTBovenkarspel
SPAR SchramaBoerhaaveplein 71611 EPBovenkarspel
Eethuys Nicolaas LutjebroekAzalealaan 181614 SNLutjebroek
Keurslagerij BurgerRaadhuisplein 151616 AVHoogkarspel
Wilgaerden – Oôs StekkieRaadhuisplein 921616 AXHoogkarspel
Omringrestaurant AndijkSorghvlietlaan 501619 XCAndijk
Wilgaerden – WesterhavenAchterom 11621 KPHoorn
BuurtzorgAstronautenweg 10A1622 DAHoorn
Keurslager de MeijerGrote Beer 51622 ESHoorn
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grootebroek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Pastaschotel: kip met broccoli vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip in kerriesaus, doperwten, rijst bestelt u vanaf €5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Visstukjes in kruidensaus wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een extra salade en een dessert als Knoedel om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Stede Broec. Praktische info kan u lezen op www.stedebroec.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesman.

Kerngegevens

Maaltijden tips

 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Kip tandoori

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Grootebroek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met circa 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Viergroentenstamppot, gehaktbal of Kippenvlees in kerriesaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld hulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Grootebroek. Deze voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00, Wijk 01.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Grootebroek maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.stedebroec.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1613, 1614).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan