Maaltijdservice Lutjebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lutjebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lutjebroek? Door middel van onze vergelijker treft u eenvoudig verschillende organisaties in uw regio. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,10 per keer. Aanschuiven voor Slavink in uienjus en Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Lutjebroek ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Netnummer0228 (+31228)
Postcode1616
PrijsindicatieVanaf €5,75
Maaltijd suggestieGegrilde groentenmix in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Lutjebroek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Lutjebroek. Neem bijv. erkende aanbieders als Van Smaak en/of Vers Voor Thuis. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een “eigen” aanbod en voorwaarden. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kan u de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Lutjebroek? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lutjebroek. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben ook een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo haalt men zonder moeite de supermarktartikelen als paté en zeewier burger. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lutjebroek

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lutjebroek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Penne pesto, kip, groene groenten of Hete Bliksem met een speklapje. Hieronder bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Eethuys Nicolaas LutjebroekAzalealaan 181614 SNLutjebroek
Eethuys Rigttershof GrootebroekRigtershof 91613 SJGrootebroek
Slagerij de HaanDe Middend 701611 KTBovenkarspel
Keurslagerij BurgerRaadhuisplein 151616 AVHoogkarspel
Wilgaerden – Oôs StekkieRaadhuisplein 921616 AXHoogkarspel
Omringrestaurant AndijkSorghvlietlaan 501619 XCAndijk
Wilgaerden – WesterhavenAchterom 11621 KPHoorn
BuurtzorgAstronautenweg 10A1622 DAHoorn
Keurslager de MeijerGrote Beer 51622 ESHoorn
Eethuys LindendaelKoepoortsweg 351624 ABHoorn
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lutjebroek voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus kunt u al bestellen vanaf €6,3.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Clafoutis om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Stede Broec. Meer hierover is beschikbaar op www.stedebroec.nl. Op deze website leest u ook meer over Vers aan tafel.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Babi pangang

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Lutjebroek regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners of Roerei met spinazie à la crème. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het betreft iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Lutjebroek. De ontvangen regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Wijk 01.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een partij waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Lutjebroek maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.stedebroec.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1614, 1616).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan