Maaltijdservice Voorburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voorburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Voorburg? D.m.v. onze tool ontdekt u snel en simpel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,25 per maal. Genieten van Heldere kippensoep of Runderhachee met rode kool? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Voorburg ontvangt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
Netnummer070 (+3170)
Postcode2271
PrijsindicatieVanaf €5,04
Maaltijd suggestieVerse fruitsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Voorburg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Voorburg. U kunt denken aan grote organisaties als Meat&Meals of Bofrost. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft zo een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kan u de bedrijven op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er bepaalde wensen als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Voorburg? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voorburg. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Zodoende bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als sinaasappels of sandwich spread. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Voorburg

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Voorburg? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kabeljauw in kruidensaus en Pastaschotel: kip met broccoli. Op deze pagina ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Lees ook verder over: Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
WZH – SchoorwijckZaagmolenstraat 962265 WZLeidschendam
Versmarkt VreeburgDuivenvoorde 3842261 ASLeidschendam
Chef ManusKortenaerlaan 24-422253 TJVoorschoten
Woonzorgcentrum De MantelKlaverweide 542272 BVVoorburg
WZH – De SonneruyterSonnenburghlaan 42275 ARVoorburg
Woonzorgcentrum Vredenburchvan Vredenburchplantsoen 12282 SKRijswijk
Woonzorgcentrum SteenvoordeGeneraal Spoorlaan 622285 CHRijswijk
Welzijn RijswijkDoctor H.J. van Mooklaan 12286 BARijswijk
Restaurant Careyn De ArkHerenstraat 852291 BDWateringen
Keurslagerij WarmenhovenVliethof 602291 RZWateringen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorburg voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ertwensoep met rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Tiramisu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Leidschendam-Voorburg. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.leidschendam-voorburg.nl. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.

Informatie

Maaltijden tips

 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Boerengehaktschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Voorburg bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 30 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje in champignonsaus of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Voorburg. Uw voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Voorburg maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.leidschendam-voorburg.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2270, 2271, 2272, 2273, 2274, 2275).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan