Maaltijdservice Westland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Westland? Middels onze vergelijker ontdekt u probleemloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,70 p.p. Aanschuiven voor Sucade Hollandaise of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdservice in Westland ontvangt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
Netnummer0174 (+31174)
Postcode2671
PrijsindicatieVanaf €6,62
Maaltijd suggestieGepaneerde varkensschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Westland

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Westland. U kunt denken aan interessante leveranciers als Thuisgekookt.nl en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van initiatieven en verswinkels. Iedere optie heeft weer een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze website kan u de aanbieders rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Westland? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westland. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders bieden ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hiermee haalt men snel nuttige boodschappen zoals volle melk en zakdoekjes. Meestal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westland

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Westland? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Stamppot Andijvie met spekjes. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
Keurslagerij van LeeuwenRembrandtstraat 222671 GDNaaldwijk
CareynSint Martinusstraat 3072671 GKNaaldwijk
BuurtzorgWaldeck Pyrmontstraat 42676 ARMaasdijk
Keurslager van den BergMolenstraat 202681 BSMonster
SPAR MaaltijdserviceBuitenhof 12681 JGMonster
Keurslager van der MaarelVoorstraat 532685 EJPoeldijk
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westland voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot rode kool met hachee bestelt u vanaf €5,3.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Westland. Meer informatie kunt u teruglezen op www.gemeentewestland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Westland
 • Regionummer: 0174 (+31174)
 • Postcodegebied: 2671
 • Populaire wijk: Naaldwijk

Maaltijden tips

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Stamppot spinazie a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westland bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsZalmfilet in zoete mosterdsaus of Lekkerbekje. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Westland. De regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westland maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.gemeentewestland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 2290, 2291, 2292).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente