Maaltijdservice Rijswijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijswijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rijswijk? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl treft u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,05 per maal. Ouderwets genieten van Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Rookworst met stamppot zuurkool? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Rijswijk profiteert u van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRijswijk
Netnummer0183 (+31183)
Postcode2284
PrijsindicatieVanaf €6,52
Maaltijd suggestieRundersaucijs in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Rijswijk

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Rijswijk. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Eet Smakelijk of HelloFresh. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verschillende aanbieders en verswinkels. Iedere partij wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Rijswijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijswijk. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als roomboter of gekookte achterham. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rijswijk

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Rijswijk? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende type aanbieders die mogelijk matchen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Hieronder ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Woonzorgcentrum Vredenburchvan Vredenburchplantsoen 12282 SKRijswijk
WZH – De SonneruyterSonnenburghlaan 42275 ARVoorburg
Woonzorgcentrum De MantelKlaverweide 542272 BVVoorburg
Woonzorgcentrum SteenvoordeGeneraal Spoorlaan 622285 CHRijswijk
Welzijn RijswijkDoctor H.J. van Mooklaan 12286 BARijswijk
Restaurant Careyn De ArkHerenstraat 852291 BDWateringen
Keurslagerij WarmenhovenVliethof 602291 RZWateringen
Gewoon Lekker ThuisKlopperman 512292 JEWateringen
ThuislinQWitte Singel 172311 BGLeiden
RadiusHooglandse Kerkgracht 322312 HVLeiden
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijswijk voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Gazpacho, extra groenten en iets fris zoals Vanille mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Rijswijk. Meer daarover kunt u teruglezen op www.rijswijk.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesman.

Belangrijke info

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Rijswijk
 • (Regio) nummer: 0183 (+31183)
 • Postcode: 2284
 • Populaire wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Rijswijk bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Vleeskroketten, appelcompôte, pommes mignonettes en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Rijswijk. Een regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04, Wijk 05, Wijk 06, Wijk 07, Wijk 08, Wijk 09.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Rijswijk maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.rijswijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2280, 2281, 2282, 2283, 2284, 2285, 2286, 2287, 2288, 2289, 4284).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan