Maaltijdservice Reeuwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reeuwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Reeuwijk? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,85 per persoon. Aan tafel voor Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree en Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Reeuwijk smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2811
PrijsindicatieVanaf €5,48
Maaltijd suggestieVerse rauwkostsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Reeuwijk

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Reeuwijk. U kunt denken aan populaire services als Kantenklaarmaaltijden.nl of Easy Meal. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Reeuwijk? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reeuwijk. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als druiven en desem bol spelt. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Reeuwijk

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Reeuwijk? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele menu’s die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Tomatensoep met balletjes of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij UlteeMiddenmolenplein 942807 GZGouda
Het BruisnestBlekerssingel 782806 ADGouda
Slagerij van der GeestGildenburg 822804 VKGouda
BuurtzorgArmstronglaan 252811 SPReeuwijk
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reeuwijk voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensfilet in jus met koolraap is er al voor €3,8.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Sucade Hollandaise is beschikbaar vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Tomatensoep, iets te drinken en een toetje als Aardbeien ijs achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Meer daarover leest u op www.bodegraven-reeuwijk.nl. Lees ook verder over Mealhero.

Cijfers en feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Verse komkommersalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Reeuwijk aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, via een menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden meestal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Gepaneerde kipschnitzel. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld assistentie bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Reeuwijk. De tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Reeuwijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.bodegraven-reeuwijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 2810, 2811).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan