Maaltijdservice Gelderswoude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gelderswoude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gelderswoude? Door gebruik te maken van deze website vindt u snel en simpel verschillende services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,15. Aanschuiven voor Kabeljauw in kruidensaus en Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Gelderswoude krijgt u vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoeterwoude
Netnummer079 (+3179)
Postcode2735
PrijsindicatieVanaf €5,43
Maaltijd suggestieJumping Jack Salmon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Gelderswoude

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Gelderswoude. Neem bijv. belangrijke organisaties als Vers voor Thuis of HelloFresh. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere optie biedt een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Gelderswoude? Dat is niet erg! Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gelderswoude. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel aanbieders hebben ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u moeiteloos verse of handige boodschappen als grillworst en oploskoffie. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gelderswoude

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Gelderswoude? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk rijmen met uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot Hutspot met worst of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
Palet WelzijnWattstraat 28E2723 RCZoetermeer
Keurslager ReasQuirinegang 752719 CGZoetermeer
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gelderswoude voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Macaroni met ham, kaas en tomatensaus wordt al bezorgd vanaf €5,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Croquembouche om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Zoeterwoude. Meer daarover kunt u teruglezen op www.zoeterwoude.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Tafeltje Dekje.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Aardappelpannenkoeken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Gelderswoude regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree en Verse rauwkostsalade. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het betreft steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Gelderswoude. Uw regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Zoeterwoude, Hoge Rijndijk.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Gelderswoude maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.zoeterwoude.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2735).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan