Maaltijdservice Zevenhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zevenhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Zevenhuizen? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u snel en simpel diverse aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per persoon. Flink uitpakken met Appelcompote met vanille en Pasta/tonijnschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Zevenhuizen krijgt u uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
Netnummer0594 (+31594)
Postcode2761
PrijsindicatieVanaf €5,45
Maaltijd suggestieStoofpotje rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Zevenhuizen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Zevenhuizen. Denk dan aan grote bezorgers als Freasy en/of HelloFresh. Ook in deze plaats zelf zijn er interessante partijen en wijkrestaurants. Iedere service biedt een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zevenhuizen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zevenhuizen. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste leveranciers bieden ook een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals huzarensalade en palingworst. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zevenhuizen

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Zevenhuizen? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze mogelijkheden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Hieronder tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
BuurtzorgBuchnerweg 12803 GRGouda
Palet welzijnAntwerpseweg 72803 PBGouda
Activiteitencentrum De RotondeZuidhoef 1382804 TEGouda
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevenhuizen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Zalm in dillesaus vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al voor €4,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gestoofde peertjes bestelt u vanaf €6,65.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Vlaflip om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Zuidplas. Meer daarover treft u op www.zuidplas.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.

Feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Zuidplas
 • Regionummer: 0594 (+31594)
 • Postcodegebied: 2761
 • Lokale wijk: Moerkapelle

Maaltijden tips

 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Witlofschotel met ham

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zevenhuizen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Dikwijls kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Bami goreng met rundvlees en Gekruide speklap. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om steun bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Zevenhuizen. De subsidie biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zevenhuizen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.zuidplas.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 2760, 2761, 9354).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan