Maaltijdservice Moerkapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moerkapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Moerkapelle? Via deze pagina doorzoekt u overzichtelijk verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,40. Genieten van Hutspot met hachee of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Moerkapelle profiteert u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
Netnummer079 (+3179)
Postcode2751
PrijsindicatieVanaf €5,44
Maaltijd suggestiePannenkoekenschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Moerkapelle

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Moerkapelle. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Freasy of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante leveranciers en slagerijen. Iedere optie hanteert zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze website kan u daarom de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Moerkapelle? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moerkapelle. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als krentenbrood of katenspek. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Moerkapelle

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Moerkapelle? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die mogelijk aansluiten bij uw eisen voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kabeljauw in kruidensaus of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hieronder tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
BuurtzorgBuchnerweg 12803 GRGouda
Palet welzijnAntwerpseweg 72803 PBGouda
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moerkapelle voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Tomatensoep met balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Babi pangang, rijstfantasie kan je kopen vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Samgyetang, iets te drinken en een dessert als Appeltaart na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zuidplas. Meer informatie kan u lezen op www.zuidplas.nl. Of klik door voor meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Zuidplas
 • (Net) nummer: 079 (+3179)
 • Postcode: 2751
 • Populaire wijk: Moerkapelle

Maaltijden suggesties

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Zalmfilet in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Moerkapelle aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De magnetronmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Pasta carbonara en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. We hebben het over hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Moerkapelle. De beschikbare voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Moerkapelle maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.zuidplas.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2750, 2751, 2752).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan