Maaltijdservice Boskoop

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boskoop voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Boskoop? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,35 per keer. Flink uitpakken met Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes of Varkenslapje in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Boskoop ontvangt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
Netnummer0172 (+31172)
Postcode2771
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieKip in zoetzure saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Boskoop

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Boskoop. Denk aan belangrijke partijen als Eet Smakelijk en/of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante instellingen en wijkrestaurants. Elke leverancier levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van deze website kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Bestaan er voorkeuren als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Boskoop? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boskoop. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven voorzien in een extra boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt men snel nuttige boodschappen zoals kruidenkaas of kipfilet. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Boskoop

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Boskoop? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel opties die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Een pizza hawai of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Onderstaand vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
BuurtzorgBuchnerweg 12803 GRGouda
Palet welzijnAntwerpseweg 72803 PBGouda
Activiteitencentrum De RotondeZuidhoef 1382804 TEGouda
Slagerij van der GeestGildenburg 822804 VKGouda
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boskoop voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is er al vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €6,25.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Paprikasoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Knoedel als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Alphen aan den Rijn. Meer details leest u op www.alphenaandenrijn.nl. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.

Gegevens

Maaltijden suggesties

 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Kipragout champignons

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Boskoop bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gestoofde wortel en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Hiermee zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Boskoop. Zo’n tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Boskoop maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.alphenaandenrijn.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 2770, 2771, 2811).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan