Maaltijdservice Teylingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Teylingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Teylingen? Door gebruik te maken van onze tool treft u eenvoudig verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per maal. Smullen van Rundersaucijs in jus of Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Teylingen krijgt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
Netnummer071 (+3171)
Postcode2171
PrijsindicatieVanaf €6,57
Maaltijd suggestieSlavink in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Teylingen

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Teylingen. U kunt denken aan belangrijke services als Thuisgekookt.nl en Coop. Maar ook in de buurt zijn er interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Teylingen? Er is een oplossing! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Teylingen. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als oude kaas of runderrookvlees. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Teylingen

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Teylingen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse leveranciers die mogelijk rijmen met uw eisen en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot prei met roomkaas of Ertwensoep met rookworst. Op deze pagina treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij ScholtenHoofdstraat 2612171 BDSassenheim
Dorpshuis De Meerkoet LisserbroekKrabbescheerstraat 12165 XGLisserbroek
Slagerij ClemensVivaldistraat 32162 AALisse
BuurtzorgHoofdstraat 190 b2171 BMSassenheim
Stichting Welzijn TeylingenJ.P. Gouverneurlaan 40b2171 ERSassenheim
BuurtzorgIndustriekade 12181 AJHillegom
Keurslager van GennipHoofdstraat 1142181 EGHillegom
Wesselius MaaltijdenSatellietbaan 29a2181 MGHillegom
BuurtzorgKerkstraat 6 A2201 KMNoordwijk
Keurslager van der BentKerkstraat 502201 KNNoordwijk
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Teylingen voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Groentensoep met gehaktballen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gepaneerde kipschnitzel kunt u al bestellen vanaf €6,85.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een stukje fruit en iets fris zoals Fraises Wilhelmine achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Teylingen. Meer informatie kan u lezen op www.teylingen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Teylingen
 • (Net) nummer: 071 (+3171)
 • Postcodegebied: 2171
 • Populaire wijk: Sassenheim

Tips voor maaltijden

 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Gehaktballetjes in satésaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Teylingen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Varkensvlees in satésaus met nasi goreng en Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Teylingen. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Sassenheim, Voorhout, Warmond.
 • Korting op thuismaaltijden van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Teylingen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.teylingen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 2360, 2361, 2362).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente