Maaltijdservice Kaag en Braassem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaag en Braassem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kaag en Braassem? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk verschillende services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,50 per gerecht. Aanschuiven voor Spinaziestamppot of Erwtensoep met rookworst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Kaag en Braassem ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Netnummer0172 (+31172)
Postcode2371
PrijsindicatieVanaf €6,29
Maaltijd suggestieChili con carne, gehakt, rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Kaag en Braassem

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Kaag en Braassem. Neem grote organisaties als Apetito en/of Budget meals. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer een eigen aanbod en voorwaarden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van specifieke wensen als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Kaag en Braassem? Er is een oplossing! Steeds meer maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaag en Braassem. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers beschikken over een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt men snel verse of handige boodschappen als afbak croissants naturel of vegan gehakt. Normaal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kaag en Braassem

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Kaag en Braassem? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een groot aantal maaltijdservices die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Chili con carne, gehakt, rijst of Stamppot Boerenkool met rookworst. Verderop vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNoordeinde 982371 CWRoelofarendsveen
Stichting Welzijn Ouderen Hoogmade-WoubruggeVan Alcmaerlaan 82355 BBHoogmade
Keurslager PestelWinkelhof 972353 TLLeiderdorp
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Stichting Tafeltje DekjeZonnegaarde 232381 LHZoeterwoude
Keurslagerij La LauPrins Bernhardstraat 212396 GAKoudekerk aan den Rijn
Petit MenuPrins Bernhardstraat 252396 GAKoudekerk aan den Rij
BuurtzorgHerenhof 2017-72402 DLAlphen aan den Rijn
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaag en Braassem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree is er al voor €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot Hutspot met worst wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Venkelsoep met dille kan je kopen vanaf €6,3.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Veloutésoep, iets te drinken en iets fris zoals Fruit om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Kaag en Braassem. Meer hierover is beschikbaar op www.kaagenbraassem.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Varkenshaasje in pepersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Kaag en Braassem regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Spaghettischotel bolognese. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. U kunt denken aan hulp bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Kaag en Braassem. De beschikbare voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Kaag en Braassem maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.kaagenbraassem.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2480, 2481).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente