Maaltijdservice Nieuwkoop

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwkoop voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwkoop? Door gebruik te maken van deze website vergelijkt u eenvoudig diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,30. Smullen van Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Slavink in jus met stamppot snijbonen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Nieuwkoop profiteert u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
Netnummer0172 (+31172)
Postcode2441
PrijsindicatieVanaf €6,43
Maaltijd suggestieWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Nieuwkoop

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Nieuwkoop. Bijvoorbeeld erkende maaltijdbezorgers als Apetito en Bofrost. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende aanbieders en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kan u daarom de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwkoop? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwkoop. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel bezorgers voorzien in een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men snel broodnodige boodschappen als afbak croissants naturel of pindakaas. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwkoop

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nieuwkoop? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die mogelijk matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Tomatensoep met balletjes of Hete Bliksem met een speklapje. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeBeethovenlaan 672421 TWNieuwkoop
Stichting Welzijn NieuwkoopDe Verbinding 122421 EXNieuwkoop
Keurslagerij van WijkKennedyplein 72421 ENNieuwkoop
Keurslager van der MeerDorpsstraat 1042451 ASLeimuiden
Tafeltje Dek JeDennenlaan 152451 XKLeimuiden
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Nieuwkoop voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Dopewtensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Fruit om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Nieuwkoop. Praktische info bekijkt u op www.nieuwkoop.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Koelvers maaltijden.

Feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Stamppot koolraap met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nieuwkoop regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsRundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel of Kip in roomsaus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld steun bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Nieuwkoop. Een tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Nieuwkoop maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.nieuwkoop.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2420, 2421).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente