Maaltijdservice Midden-Delfland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Midden-Delfland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Midden-Delfland? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u eenvoudig verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per maaltijd. Smullen van Spinaziestamppot of Kip kantonees, rijstmix? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Midden-Delfland profiteert u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Netnummer015 (+3115)
Postcode2636
PrijsindicatieVanaf €6,41
Maaltijd suggestieKoolvis, broccoli, kruidenpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Midden-Delfland

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Midden-Delfland. Neem bijv. interessante partijen als Royal Foods of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt zien we prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Midden-Delfland? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Midden-Delfland. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal organisaties hanteren ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Op die manier krijgt u eenvoudig broodnodige boodschappen als falafel burger of snoep. In de regel kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Midden-Delfland

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Midden-Delfland? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Tortellini gevuld met kaas. Hieronder ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Midden-Delfland voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Chili sin carne wordt al bezorgd vanaf €6,2.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Harira, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Bitterkoekjes mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Midden-Delfland. Meer informatie kunt u vinden op www.middendelfland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Natriumarme maaltijden.

Informatie

Tips voor maaltijden

 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Poffertjes met poedersuiker

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Midden-Delfland aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen en Andijvie stamppot met een gehaktbal. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Midden-Delfland. De ontvangen regeling heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Schipluiden, Maasland.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een service waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Midden-Delfland maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.middendelfland.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2636).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente