Maaltijdservice Schipluiden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schipluiden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Schipluiden? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,20 p.p. Genieten van Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden en Oosterse zalm? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Schipluiden beschikt u over vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Netnummer015 (+3115)
Postcode2636
PrijsindicatieVanaf €5,28
Maaltijd suggestieKip korma, rijstmix

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Schipluiden

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Schipluiden. We hebben het over belangrijke services als Meat&Meals of Etume. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en slagerijen. Elke organisatie hanteert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kunt u dus de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Schipluiden? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schipluiden. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hiermee koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als thee en schouderham. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schipluiden

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Schipluiden? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei soorten maaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Poffertjes met poedersuiker of Champignonsoep met rundvlees. Verderop tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schipluiden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kruudmoes met gortepap kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Zalmfilet in mosterdsaus is er al vanaf €6,2.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, een stukje fruit en een dessert als Sundae als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Midden-Delfland. Meer details bekijkt u op www.middendelfland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Gegevens

Maaltijd ideeën

 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Verse rauwkostsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schipluiden aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden dikwijls geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Babi pangang. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over assistentie bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Schipluiden. Uw voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Schipluiden, Maasland.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een service waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Schipluiden maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.middendelfland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2636).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan