Maaltijdservice Zwammerdam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwammerdam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zwammerdam? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk verschillende services in de buurt. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,85 per keer. Aanschuiven voor Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Zwammerdam ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
Netnummer0172 (+31172)
Postcode2471
PrijsindicatieVanaf €5,25
Maaltijd suggestieSpagheti carbonara

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Zwammerdam

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Zwammerdam. U kunt denken aan grote leveranciers als Apetito en/of Easy Meal. Maar ook lokaal zien we allerlei organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Zwammerdam? Geen probleem! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwammerdam. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier krijgt u moeiteloos de boodschappen zoals abrikozenjam en snijworst. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwammerdam

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Zwammerdam? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei leveranciers die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Maaltijdsalade met kip en avocado of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Verderop bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
Tafeltje Dek JeDennenlaan 152451 XKLeimuiden
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Slagerij BartenOude Kustlijn 972496 SKDen Haag
H.V.P. ZorgMelis Stokelaan 2496 W2541 GSDen Haag
Verpleeghuis Gulden HuisSteenhouwersgaarde 12542 AADen Haag
EphrosFluitenbergstraat 772545 NKDen Haag
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwammerdam voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook vindt u vaak al vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème wordt al bezorgd vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, een stukje fruit en een dessert als Haagse bluf als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Alphen aan den Rijn. Meer daarover leest u op www.alphenaandenrijn.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Kip in zoetzure saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwammerdam aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel en Vegetarische roerbakstukjes. Zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het betreft een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Zwammerdam. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Zwammerdam maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.alphenaandenrijn.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2470, 2471).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan