Maaltijdservice Aarlanderveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aarlanderveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Aarlanderveen? Via www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u supersnel diverse aanbieders in uw regio. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng of Witte rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Aarlanderveen krijgt u complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
Netnummer0172 (+31172)
Postcode2445
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestieVerse worst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Aarlanderveen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Aarlanderveen. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als Royal Foods en De Familiebox. Maar ook lokaal ontstaan er prima aanbieders en verswinkels. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kunt u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Aarlanderveen? Dat is niet erg! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aarlanderveen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse organisaties hebben ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Zodoende bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en abrikozenjam. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aarlanderveen

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Aarlanderveen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Stamppot spruitjes met chorizo. Onderstaand treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeBeethovenlaan 672421 TWNieuwkoop
Stichting Welzijn NieuwkoopDe Verbinding 122421 EXNieuwkoop
Keurslagerij van WijkKennedyplein 72421 ENNieuwkoop
Keurslager van der MeerDorpsstraat 1042451 ASLeimuiden
Tafeltje Dek JeDennenlaan 152451 XKLeimuiden
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aarlanderveen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is er al voor €5,1.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Dame blanche ijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Meer hierover treft u op www.alphenaandenrijn.nl. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Draadjesvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Aarlanderveen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden altijd thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Pannenkoeken met spek of Gekruide speklap. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Het betreft ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Aarlanderveen. Zo’n tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Aarlanderveen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.alphenaandenrijn.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 2445).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan