Maaltijdservice Maasland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maasland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Maasland? Aan de hand van onze tool vindt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,70. Smullen van Zalmfilet in botersaus en Oosterse zalm? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Maasland ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Netnummer010 (+3110)
Postcode3155
PrijsindicatieVanaf €5,76
Maaltijd suggestieVarkensprocureur in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Maasland

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Maasland. Neem belangrijke partijen als Maaltijdservice.nl en/of Smakelijk Thuys. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de aanbieders op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Maasland? Geen probleem! Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maasland. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hebben ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als afbak broodmandje of salades. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maasland

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Maasland? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit allerlei magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Stamppot spinazie a la creme. Hieronder vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Lees ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Puur & (H)eerlijkHofsingel 183155 ALMaasland
Humanitas – BrinktorenHoekse Brink 2193151 GBHoek van Holland
Slagerij LandmanKoningshoek 923313144 BAMaassluis
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasland voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Bami goreng speciaal, kip in satésaus is er al vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kan je kopen vanaf €4,8.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst wordt al bezorgd vanaf €7,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, iets te drinken en voor de volledigheid een Flensjes als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Midden-Delfland. Meer daarover leest u op www.middendelfland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Spar: eet smakelijk.

Kerngegevens

Suggesties van maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Varkensprocureur in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Maasland aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Stukjes rundvlees in saus. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Maasland. Uw subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Schipluiden, Maasland.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Maasland maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.middendelfland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3155).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan