Maaltijdservice Pijnacker-Nootdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pijnacker-Nootdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Pijnacker-Nootdorp? D.m.v. onze tool doorzoekt u probleemloos verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,50 per persoon. Smullen van Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème en Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Pijnacker-Nootdorp smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
Netnummer015 (+3115)
Postcode2641
PrijsindicatieVanaf €6,5
Maaltijd suggestieRundergehaktballetjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Pijnacker-Nootdorp

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Pijnacker-Nootdorp. Neem interessante organisaties als Freasy of Buitendijk maaltijden. Maar ook in de buurt bestaan er verschillende initiatieven en slagerijen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Pijnacker-Nootdorp? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pijnacker-Nootdorp. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als schouderham of ontbijtproducten. In de regel gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Pijnacker-Nootdorp

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Pijnacker-Nootdorp? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse opties die mogelijk passen bij uw eisen en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Pompoensoep met vermicelli. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Pijnacker-Nootdorp voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spinazie a la creme is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot kunt u al bestellen vanaf €7,35.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, iets te drinken en om het compleet te maken Hangop om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Meer daarover kan u lezen op www.pijnacker-nootdorp.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.nl.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Pijnacker-Nootdorp bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Groenteburger, prei, aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. We hebben het over iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Pijnacker-Nootdorp. De beschikbare subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Pijnacker-Nootdorp maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.pijnacker-nootdorp.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2640, 2641, 2642, 2643).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente