Maaltijdservice Waddinxveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waddinxveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Waddinxveen? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,70. Aan tafel voor Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Waddinxveen geniet u van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWaddinxveen
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2741
PrijsindicatieVanaf €6,6
Maaltijd suggestieSpeklapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Waddinxveen

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Waddinxveen. U kunt denken aan populaire services als Vers voor Thuis en/of Handgraaf maaltijden. Ook in de gemeente zelf zien we tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie heeft weer een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze vergelijker kunt u dus de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Waddinxveen? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waddinxveen. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel services beschikken over een extra boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt men direct praktische of verse producten als wilde tomaten mix of appelsap. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waddinxveen

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Waddinxveen? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Aspergesoep met zalm of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
Palet WelzijnWattstraat 28E2723 RCZoetermeer
Keurslager ReasQuirinegang 752719 CGZoetermeer
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waddinxveen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Vriesverse maaltijd als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip Andorra kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Witlofsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Sinaasappel mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Waddinxveen. Overige informatie kan u lezen op www.waddinxveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Kerngegevens

Maaltijd ideeën

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waddinxveen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt in de regel thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBami babi ketjap en Omelet in champignonsaus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Waddinxveen. De tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Waddinxveen maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.waddinxveen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2740, 2741, 2742, 2743).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan