Maaltijdservice Krimpen aan den IJssel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Krimpen aan den IJssel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Krimpen aan den IJssel? Door middel van deze website achterhaalt u overzichtelijk verschillende bedrijven in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,90 per maal. Genieten van Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Krimpen aan den IJssel geniet u van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpen aan den IJssel
Netnummer0180 (+31180)
Postcode2922
PrijsindicatieVanaf €6,32
Maaltijd suggestieSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Krimpen aan den IJssel

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Krimpen aan den IJssel. Denk aan belangrijke leveranciers als Uitgekookt en/of Vers Voor Thuis. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante instellingen en verswinkels. Iedere service wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren als lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Krimpen aan den IJssel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Krimpen aan den IJssel. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers voorzien in een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt men zonder moeite de boodschappen zoals volle yoghurt of zakdoekjes. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Krimpen aan den IJssel

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Krimpen aan den IJssel? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Spareribs met patat en salade of Champignonsoep met rundvlees. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
De MeanderBoslaan 12912 PANieuwerkerk aan den IJssel
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
SPAR WillemsteinKerkstraat 8-102959 BSStreefkerk
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Krimpen aan den IJssel voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Witlof ovenschotel vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot prei met roomkaas kan je kopen vanaf €4,95.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, iets te drinken en iets fris zoals Patbingsu om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Krimpen aan den IJssel. Praktische info kunt u teruglezen op www.krimpenaandenijssel.nl. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Spareribs met patat en salade
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Kipfilet in piri piri saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Krimpen aan den IJssel aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De (warme) maaltijden wordt vaak geleverd door een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVisfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie of Burpee Chicken. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Krimpen aan den IJssel. Een regeling heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Krimpen aan den IJssel.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Krimpen aan den IJssel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.krimpenaandenijssel.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2920, 2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan