Maaltijdservice Vlaardingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlaardingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vlaardingen? Met behulp van deze pagina bekijkt u gemakkelijk verschillende services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,10 p.p. Aanschuiven voor Macaronischotel bolognese en Kip kerrie ananas schotel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Vlaardingen ontvangt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVlaardingen
Netnummer010 (+3110)
Postcode3131
PrijsindicatieVanaf €6,58
Maaltijd suggestieGehaktballen in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Vlaardingen

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Vlaardingen. Neem belangrijke services als Vers voor Thuis of Bofrost. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er dieetwensen als glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Vlaardingen? Er is een oplossing! Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlaardingen. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste aanbieders voorzien in een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt men snel broodnodige boodschappen als peren en handzeep. Niet zelden kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vlaardingen

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Vlaardingen? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot knolselderij met rucola of Aspergesoep met zalm. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Van HeijstWaalstraat 293131 CSVlaardingen
Careyns-Gravelandseweg 2903125 BKSchiedam
Vrienden van Oosts-Gravelandseweg 2583125 BKSchiedam
BuurtzorgSchiedamseweg 83134 BJVlaardingen
Woonzorgcentrum UitzichtChurchillsingel 4833137 XBVlaardingen
Stichting Present MaassluisRembrandtlaan 23141 HHMaassluis
Slagerij LandmanKoningshoek 923313144 BAMaassluis
Humanitas – BrinktorenHoekse Brink 2193151 GBHoek van Holland
Puur & (H)eerlijkHofsingel 183155 ALMaasland
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlaardingen voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door o.a. de organisatie, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst bestelt u vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,25.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, een extra salade en voor de volledigheid een Mokka ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Vlaardingen. Meer informatie treft u op www.vlaardingen.nl. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Aardappelpartjes rozemarijn

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Vlaardingen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Babi ketjap, bami. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Vlaardingen. Zo’n subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Centrum, Westwijk, Vettenoordse Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord, Broekpolder.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Vlaardingen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.vlaardingen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 3130, 3131, 3132, 3133, 3134, 3135, 3136, 3137, 3138).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan