Maaltijdservice Maassluis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maassluis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Maassluis? Dankzij deze website vindt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,55. Flink uitpakken met Kippenbout. Bonne femme of Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Maassluis krijgt u complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMaassluis
Netnummer010 (+3110)
Postcode3144
PrijsindicatieVanaf €6,4
Maaltijd suggestieKip, worteltjes, aardappelpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Maassluis

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Maassluis. U kunt denken aan belangrijke partijen als Mealhero of Handgraaf maaltijden. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Maassluis? Er is een oplossing! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maassluis. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven beschikken over een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men direct verse of handige boodschappen als peren of chocolade. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maassluis

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Maassluis? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Verderop ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij LandmanKoningshoek 923313144 BAMaassluis
Stichting Present MaassluisRembrandtlaan 23141 HHMaassluis
Woonzorgcentrum UitzichtChurchillsingel 4833137 XBVlaardingen
Humanitas – BrinktorenHoekse Brink 2193151 GBHoek van Holland
Puur & (H)eerlijkHofsingel 183155 ALMaasland
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maassluis voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep met balletjes wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Ribkarbonade in jus bestelt u vanaf €6,45.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Fruit achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Maassluis. Meer daarover leest u op www.maassluis.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Maassluis
 • Regionummer: 010 (+3110)
 • Centrale postcode: 3144
 • Veel gezochte wijk: Taanschuurpolder

Tips voor maaltijden

 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Spaghettischotel bolognese

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Maassluis aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men elke dag nog een bestelling doen. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De menu’s worden meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gepaneerde kalkoenschnitzel en Bloemkool cordonbleu schotel. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Maassluis. Een regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Maassluis maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.maassluis.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan