Maaltijdservice Nissewaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nissewaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nissewaard? Middels onze tool vindt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,90. Genieten van Pastaschotel: kip met broccoli of Gele rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Nissewaard ontvangt u de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Netnummer0181 (+31181)
Postcode3201
PrijsindicatieVanaf €6,44
Maaltijd suggestieRookworst met stamppot zuurkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Nissewaard

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Nissewaard. U kunt denken aan belangrijke bezorgers als Vers aan tafel of Gooise Tafel. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van organisaties en slagerijen. Elke optie wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van onze tool kunt u dus de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Nissewaard? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nissewaard. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u direct de boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt en zoetjes. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nissewaard

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Nissewaard? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal menu’s die mogelijk voldoen aan uw situatie voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot Hutspot met worst of Stamppot Zuurkool met appel. Op deze pagina ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nissewaard voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven bestelt u vanaf €5,1.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,55.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Kaas om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Nissewaard. Meer daarover kunt u teruglezen op www.nissewaard.nl. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Nissewaard
 • Netnummer: 0181 (+31181)
 • Centrale postcode: 3201
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Tips voor maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot spitskool met kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nissewaard regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème en Draadjesvlees in jus. Daardoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Nissewaard. Deze subsidie biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een partij waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nissewaard maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.nissewaard.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 3214).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente