Maaltijdservice Brielle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brielle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Brielle? Via deze pagina ontdekt u supersnel verschillende bedrijven in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,05 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Uiensoep en Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Brielle krijgt u complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBrielle
Netnummer0181 (+31181)
Postcode3231
PrijsindicatieVanaf €6,15
Maaltijd suggestieBloemkool cordonbleu schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Brielle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Brielle. Neem interessante bedrijven als Mealhero en/of Coop. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei aanbieders en verswinkels. Iedere service biedt een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de firma’s gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er specifieke wensen zoals o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Brielle? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brielle. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal services beschikken over een nuttige boodschappenservice voor senioren. Hiermee haalt men probleemloos praktische of verse producten als volle kwark of koeken. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Brielle

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Brielle? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Pannekoeken met een gebakken ei of Couscous, kip, mergueze worst. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Brielle voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Brielle. Meer informatie leest u op www.brielle.nl. Of klik door voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Brielle
 • Regionummer: 0181 (+31181)
 • Centrale postcode: 3231
 • Veel gezochte wijk: Brielle

Suggesties van maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Bami goreng met rundvlees

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Brielle regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Braadworst in jus of Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Brielle. Een regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Recreatiestrook Brielse Maas.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een service waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Brielle maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.brielle.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3230, 3231, 3232).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente