Maaltijdservice Westvoorne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westvoorne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Westvoorne? Via www.seniorenmaaltijd.nl vindt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per keer. Smullen van Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Westvoorne geniet u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
Netnummer0181 (+31181)
Postcode3235
PrijsindicatieVanaf €6,63
Maaltijd suggestieVarkenshaasje in pepersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Westvoorne

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Westvoorne. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Eet Smakelijk of Easy Meal. Ook in de gemeente zelf zien we tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Westvoorne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westvoorne. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel firma’s bieden ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als koffieroomcups en koeken. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westvoorne

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Westvoorne? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kabeljauw in kruidensaus of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westvoorne voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Zuurkool met appel is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Schaaldierensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Westvoorne. Meer daarover kunt u teruglezen op www.westvoorne.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Westvoorne
 • Regionummer: 0181 (+31181)
 • Hoofdpostcode: 3235
 • Veel gezochte wijk: Rockanje

Tips voor maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Spinaziestamppot, braadworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westvoorne aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden worden altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten en Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Westvoorne. Zo’n subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Rockanje, Oostvoorne.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westvoorne maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.westvoorne.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3234).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente