Maaltijdservice Goeree-Overflakkee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goeree-Overflakkee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Goeree-Overflakkee? Aan de hand van deze website vindt u moeiteloos diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree en Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Goeree-Overflakkee smult u weer van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Postcode3241
PrijsindicatieVanaf €6,22
Maaltijd suggestiePannenkoeken met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Goeree-Overflakkee

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Goeree-Overflakkee. Neem bijv. interessante aanbieders als Vers aan tafel en Albert Heijn. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Elk bedrijf heeft zo een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kan u daarom de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Goeree-Overflakkee? Dat is niet erg! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goeree-Overflakkee. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s bieden ook een handige boodschappenservice voor senioren. Op die manier koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als biscuits en bananen. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Goeree-Overflakkee

Hebt u interesse in smaakvolle diepvriesmaaltijd in Goeree-Overflakkee? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Tortellini gevuld met kaas of Stamppot spitskool met kaas. Onderstaand ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goeree-Overflakkee voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot is er al voor €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kipragout met Parijse wortelen is beschikbaar vanaf €7,2.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Goulashsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Cranachan om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Meer hierover kunt u teruglezen op www.goeree-overflakkee.nl. Op deze website leest u ook meer over Apetito.

Informatie

Maaltijden suggesties

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Pompoensoep met vermicelli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Goeree-Overflakkee regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Bij vriesvers kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden en Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Het betreft een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Goeree-Overflakkee. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Goeree-Overflakkee maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.goeree-overflakkee.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3240, 3241).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente