Maaltijdservice Cromstrijen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cromstrijen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Cromstrijen? Via seniorenmaaltijd.nl treft u moeiteloos verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,55 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Savooiekool of Varkensvlees in satésaus met nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Cromstrijen beschikt u over vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCromstrijen
Netnummer0186 (+31186)
Postcode3281
PrijsindicatieVanaf €6,17
Maaltijd suggestieChampignonsoep met rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Cromstrijen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Cromstrijen. Neem bijv. interessante bezorgers als Van Marle en/of Jumbo. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene initiatieven en slagerijen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kan u daarom de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Cromstrijen? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cromstrijen. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel organisaties beschikken over een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals havermout en gekookte achterham. Niet zelden kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Cromstrijen

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Cromstrijen? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene type aanbieders die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot knolselderij met rucola en Stamppot Hutspot met worst. Op deze pagina bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Alerimus de BuitensluisBernhardstraat 253281 BCNumansdorp
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
Mariet Party’s & EventsEinsteinstraat 353281 NJNumansdorp
Hoeksche MaaltijdWaleplein 23291 CZStrijen
BuurtzorgRaadhuisstraat 353299 APMaasdam
SPAR KoellinGrote Markt 753311 BGDordrecht
Keurslager van VelzenVan Eesterenplein 923315 KTDordrecht
Stichting Warm AanbevolenRijksstraatweg 1043316 EJDordrecht
Het WaterwielAdmiraalsplein 7003317 NJDordrecht
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cromstrijen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kruudmoes met gortepap is er al vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot spitskool met kaas bestelt u vanaf €4,35.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Raapstelen stamppot kunt u al bestellen vanaf €6,25.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom yum, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Crème brûlée als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Cromstrijen. Meer informatie kunt u teruglezen op www.cromstrijen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Macaronischotel bolognese

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Cromstrijen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktballetjes in satésaus of Spaghetti bolognese. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Cromstrijen. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Numansdorp, Klaaswaal.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Cromstrijen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.cromstrijen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3280, 3281).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente