Maaltijdservice Strijen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Strijen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Strijen? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u probleemloos verschillende services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,90 per persoon. Aanschuiven voor Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Strijen profiteert u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteStrijen
Netnummer078 (+3178)
Postcode3291
PrijsindicatieVanaf €6,56
Maaltijd suggestieGehaktballetjes in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Strijen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Strijen. We hebben het over erkende leveranciers als Eet Smakelijk en De Familiebox. Maar ook in de buurt bestaan er prima organisaties en wijkrestaurants. Elke service heeft zo een eigen aanbod en voorwaarden. Via onze vergelijker kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Strijen? Dat is niet erg! Een groot aantal maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Strijen. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven voorzien in een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee koop u direct de supermarktartikelen als havermout of koffieroomcups. In de regel kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Strijen

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Strijen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene leveranciers die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot Hutspot met worst of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Lees ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Hoeksche MaaltijdWaleplein 23291 CZStrijen
Mariet Party’s & EventsEinsteinstraat 353281 NJNumansdorp
Alerimus de BuitensluisBernhardstraat 253281 BCNumansdorp
BuurtzorgRaadhuisstraat 353299 APMaasdam
SPAR KoellinGrote Markt 753311 BGDordrecht
Keurslager van VelzenVan Eesterenplein 923315 KTDordrecht
Stichting Warm AanbevolenRijksstraatweg 1043316 EJDordrecht
Het WaterwielAdmiraalsplein 7003317 NJDordrecht
PZC – DubbelmondeKoningstraat 2903319 PHDordrecht
Internos thuiszorgWestelijke Parallelweg 503331 EWZwijndrecht
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Strijen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Linzensoep met bleekselderij is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus is beschikbaar vanaf €5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Thaise curry kunt u al laten bezorgen vanaf €6,7.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Thaise soep, een extra salade en voor de volledigheid een Hemelse modder na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Strijen. Praktische info treft u op www.strijen.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Kerngegevens

Suggesties van maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Kippenbout à la bonne femme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Strijen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Knoflookgarnalen. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Strijen. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Strijen en buitengebied.
 • Korting op maaltijden aan huis van een partij waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Strijen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.strijen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3290, 3291).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente