Maaltijdservice Dordrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dordrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Dordrecht? Dankzij deze website bekijkt u snel en simpel verschillende services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een magnetronmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,35 per keer. Ouderwets genieten van Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst en Kip tikka massala, basmatirijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Dordrecht beschikt u over ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDordrecht
Netnummer078 (+3178)
Postcode3311
PrijsindicatieVanaf €6,2
Maaltijd suggestieSpaghetti, tonijn, kappertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Dordrecht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Dordrecht. Denk aan grote services als Vers voor Thuis of PLUS. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er tal van instanties en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er voorkeuren zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Dordrecht? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dordrecht. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als zakdoekjes en zoetwaren. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dordrecht

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Dordrecht? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Groenteburger, prei, aardappelen. Onderstaand ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR KoellinGrote Markt 753311 BGDordrecht
BuurtzorgRaadhuisstraat 353299 APMaasdam
Hoeksche MaaltijdWaleplein 23291 CZStrijen
Keurslager van VelzenVan Eesterenplein 923315 KTDordrecht
Stichting Warm AanbevolenRijksstraatweg 1043316 EJDordrecht
Het WaterwielAdmiraalsplein 7003317 NJDordrecht
PZC – DubbelmondeKoningstraat 2903319 PHDordrecht
Internos thuiszorgWestelijke Parallelweg 503331 EWZwijndrecht
Woonzorgcentrum NeboHoofdland 13332 RDZwijndrecht
Slagerij BartenKort Ambachtlaan 1053333 EKZwijndrecht
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dordrecht voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Hete bliksem met stroop vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Lasagna bolognese kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Witlofschotel met ham is er al vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Paprikasoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Watergruwel achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Dordrecht. Aanvullende info treft u op www.dordrecht.nl. Lees ook verder over Maaltijdservice.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Spaghettischotel bolognese
 • Heldere boerengroentesoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Dordrecht aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten aanbieders en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De gerechten worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kip tikka massala, basmatirijst en Verse fruitsalade. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. We hebben het over assistentie bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Dordrecht. Uw regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Binnenstad, Noordflank, Oud Krispijn, Nieuw-krispijn, Het Reeland, Staart, Wielwijk, Crabbehof/Zuidhoven, Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Industriegebied West, Verspreide bebouwing.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Dordrecht maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.dordrecht.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3300, 3301, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315, 3316, 3317, 3318, 3319, 3328, 3329).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan