Maaltijdservice Papendrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Papendrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Papendrecht? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u eenvoudig verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,90 p.p. Ouderwets genieten van Ossestaartsoep of Rundvlees met gegrilde groente? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Papendrecht smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeentePapendrecht
Netnummer078 (+3178)
Postcode3351
PrijsindicatieVanaf €6,49
Maaltijd suggestieSlavink in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Papendrecht

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Papendrecht. Neem bijv. erkende partijen als Uitgekookt of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal bestaan er prima organisaties en verswinkels. Iedere optie heeft weer een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze website kunt u de bezorgdiensten op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Papendrecht? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Papendrecht. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal services beschikken over een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men moeiteloos de boodschappen zoals schouderham of grillworst. Niet zelden gratis bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Papendrecht

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Papendrecht? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit allerlei menu’s die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot spruitjes met chorizo of Groentensoep met gehaktballen. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Keurslager VlotLouwersplein 133343 RCHendrik-Ido-Ambacht
De Blije BorghGerard Alewijnsstraat 183341 GDHendrik-Ido-Ambacht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
Keurslager CompeerEspenhof 103355 BMPapendrecht
Versplaza Jan NoorlandRembrandtlaan 59 A3362 ADSliedrecht
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Papendrecht voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Hete Bliksem met een speklapje is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten is beschikbaar vanaf €7.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Ciorbă, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Appeltaart als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Papendrecht. Aanvullende info kan u lezen op www.papendrecht.nl. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.

Stats & Facts

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Papendrecht
 • Regionummer: 078 (+3178)
 • Postcodegebied: 3351
 • Populaire wijk: Papendrecht

Suggesties van maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Procureurlapje met groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Papendrecht aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst en Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Papendrecht. De regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Papendrecht.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Papendrecht maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.papendrecht.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355, 3356).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan