Maaltijdservice Montfoort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montfoort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Montfoort? Middels onze tool vergelijkt u gemakkelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per maaltijd. Ouderwets genieten van Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Montfoort beschikt u over voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieUtrecht
GemeenteMontfoort
Netnummer0348 (+31348)
Postcode3417
PrijsindicatieVanaf €5,81
Maaltijd suggestieBroccoli rollade schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Montfoort

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Montfoort. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Uitgekookt of Bofrost. Ook binnen de gemeente bestaan er prima partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf hanteert een eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kunt u de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Montfoort? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montfoort. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bezorgers hebben ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval krijgt men moeiteloos praktische of verse producten als chocoladevla en dieetproducten. Gewoonlijk kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Montfoort

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Montfoort? Of zoekt u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Maaltijdsalade met kip en avocado. Hieronder bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Keurslager de GraafHoogzandveld 123434 EENieuwegein
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montfoort voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen is er al voor €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Pompoensoep met vermicelli wordt al bezorgd vanaf €4,25.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,1.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Fruit na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Montfoort. Meer daarover leest u op www.montfoort.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Montfoort
 • Netnummer: 0348 (+31348)
 • Hoofdpostcode: 3417
 • Wijk: Wijk

Maaltijden tips

 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Groentesoep met balletjes
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Broccoli rollade schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Montfoort bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree en Visburger met groenten. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan thuishulp bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Montfoort. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Linschoten, Willeskop.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Montfoort maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.montfoort.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3417).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente