Maaltijdservice Stichtse Vecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stichtse Vecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Stichtse Vecht? Met behulp van deze pagina vindt u probleemloos diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per maal. Aan tafel voor Stamppot zuurkool en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Stichtse Vecht beschikt u over verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
Netnummer0294 (+31294)
Postcode3601
PrijsindicatieVanaf €5,87
Maaltijd suggestieGroentesoep met balletjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Stichtse Vecht

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Stichtse Vecht. Neem bijv. grote aanbieders als Kantenklaarmaaltijden.nl en PLUS. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elke optie hanteert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Stichtse Vecht? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stichtse Vecht. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop u zonder moeite praktische of verse producten als margarine en muesli. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stichtse Vecht

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Stichtse Vecht? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Poffertjes met poedersuiker of Linzensoep met bleekselderij. Onderstaand bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Welzijn Stichtse VechtVondelstraat 513601 EXMaarssen
De Buurvrouw UtrechtKovelaarstraat 143582 GPUtrecht
Keurslager van SchaikTroosterlaan 63571 NCUtrecht
Uw HuistraiteurRijksstraatweg 423631 ADNieuwersluis
EetwinkelVoorstraat 153633 BBVreeland
Slagerij Bader’sDe Passage 203641 AKMijdrecht
Zonnehuis MajellaDorpsstraat 753641 EBMijdrecht
Tympaan-De BaatKerkvaart 23641 EPMijdrecht
Cateringbedrijf het OventjeCommunicatieweg 12B3641 SEMijdrecht
Zonnehuis ZuiderhofFutenlaan 503645 GEVinkeveen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stichtse Vecht voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is er al voor €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Kibbeling met kruidendip kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Nasi babi pangang kunt u al bestellen vanaf €7,35.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Natas do Céu om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Stichtse Vecht. Meer daarover leest u op www.stichtsevecht.nl. Of klik door voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Informatie

Maaltijd ideeën

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Kabeljauw in kruidensaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Stichtse Vecht regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden steeds vaker thuisbezorgd middels een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gepaneerde Alaska-koolvis of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Stichtse Vecht. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Stichtse Vecht maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.stichtsevecht.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3633).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente