Maaltijdservice Woerden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Woerden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Woerden? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u supersnel diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een magnetronmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,85. Genieten van Minestronesoep en Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Woerden hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteWoerden
Netnummer0348 (+31348)
Postcode3447
PrijsindicatieVanaf €5,93
Maaltijd suggestieAjam pangang, bami goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Woerden

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Woerden. Denk dan aan populaire maaltijdbezorgers als Van Smaak of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zien we verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf hanteert z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Woerden? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Woerden. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben ook een extra boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals desem naturel of afbak pistolet meergranen. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Woerden

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Woerden? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij GroeneveldTournoysveld 1053443 ESWoerden
Tafeltje DekjeNieuwendijk 753443 BJWoerden
Keurslager van KesterenKruisstraat 33441 BWWoerden
De RijnhovenTouwslagerslaan 13454 GVDe Meern
BuurtzorgKerkweg 43465 JJDriebruggen
GazaDorpsstraat 703481 ENHarmelen
Slagerij van VuurenTwijnstraat 523511 ZMUtrecht
Stichting U CentraalPieterskerkhof 163512 JRUtrecht
Slagerij van SchipBalijelaan 163521 GRUtrecht
Keurslager PottSmaragdplein 2233523 EHUtrecht
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Woerden voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Shoarma met zuurkool vindt u vaak al vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Groentesoep met balletjes is beschikbaar vanaf €6,9.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Thenthuk, extra groenten en een toetje als Pudding als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Woerden. Overige informatie bekijkt u op www.woerden.nl. Lees ook verder over Kant en klaar maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Woerden
 • (Net) nummer: 0348 (+31348)
 • Postcode: 3447
 • Lokale wijk: Woerden-Midden

Voorbeelden van maaltijden

 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Gehakt in kappertjessaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Woerden regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Groentemix, kormasaus, basmatirijst en Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Woerden. De regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Woerden-Midden, Woerden-West, Woerden-Oost, Buitengebied Woerden-West, Buitengebied Woerden-Oost, Harmelen, Kamerik, Zegveld.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Woerden maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.woerden.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3440, 3441, 3442, 3443, 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente