Maaltijdservice Utrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Utrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Utrecht? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,40. Genieten van Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Utrecht profiteert u van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrecht
Netnummer030 (+3130)
Postcode3521
PrijsindicatieVanaf €5,88
Maaltijd suggestieKippensoep met vermicelli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Utrecht

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Utrecht. U kunt denken aan populaire leveranciers als Uitgekookt en Ekonoom. Maar ook lokaal zien we prima instellingen en speciale eetpunten. Iedere service levert een heel eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Utrecht? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Utrecht. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers voorzien in een handige boodschappenservice voor senioren. In dat geval koop men moeiteloos de boodschappen zoals allesreiniger of runderrookvlees. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Utrecht

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Utrecht? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot koolraap met appel of Stamppot rode kool met hachee. Onderstaand ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van SchipBalijelaan 163521 GRUtrecht
Stichting U CentraalPieterskerkhof 163512 JRUtrecht
Slagerij van VuurenTwijnstraat 523511 ZMUtrecht
Keurslager PottSmaragdplein 2233523 EHUtrecht
AxionContinu – TolsteegSaffierlaan 103523 RCUtrecht
Zuwe ZorgMaarssenbroeksedijk 43542 DNUtrecht
De Reiger CateringJagerskade 13-153552 TLUtrecht
Sakarya ThuiszorgVechtensteinlaan 16 N3555 XSUtrecht
BuurtzorgAmazonedreef 47B3563 CAUtrecht
Restaurant Careyn RosendaelIndusdreef 53564 GVUtrecht
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Utrecht voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. de organisatie, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot is beschikbaar vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree is er al voor €3,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Rundervink in jus met stamppot broccoli kan je kopen vanaf €6,35.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Watergruwel om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Utrecht. Meer hierover kunt u teruglezen op www.utrecht.nl. Of klik door voor meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Utrecht
 • (Net) nummer: 030 (+3130)
 • Postcode: 3521
 • Wijk: West

Voorbeelden van maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kibbeling met kruidendip

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Utrecht aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème of Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Utrecht. Een subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder West, Noordwest, Overvecht, Noordoost, Oost, Binnenstad, Zuid, Zuidwest, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Utrecht maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.utrecht.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 3451, 3500, 3501, 3502, 3503, 3504, 3505, 3506, 3507, 3508, 3509, 3511, 3512, 3513, 3514, 3515, 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3531, 3532, 3533, 3534, 3540, 3541, 3542, 3543, 3544, 3545, 3546, 3551, 3552, 3553, 3554, 3555, 3561, 3562, 3563, 3564, 3565, 3566, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585, 3737).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente