Maaltijdservice Bunnik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bunnik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bunnik? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,10 per maal. Ouderwets genieten van Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen en Kipfilet in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Bunnik smult u weer van smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
Netnummer030 (+3130)
Postcode3984
PrijsindicatieVanaf €5,72
Maaltijd suggestieKippenbout. Bonne femme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Bunnik

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Bunnik. Neem grote leveranciers als Maaltijdservice.nl en Marley Spoon. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Zijn er dieetwensen zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Bunnik? Er kan meer dan u denkt! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bunnik. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als broodbeleg of leverpastei. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bunnik

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Bunnik? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Groentensoep met gehaktballen of Kabeljauw in kruidensaus. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Vitras – Santé PartnersBeughof 223984 LPOdijk
Slager Lotgeringvan Hardenbroeklaan 173981 ENBunnik
QuaRijn – BunninchemBurgemeester van der Weijerstraat 263981 EJBunnik
BuurtzorgAmbachtstraat 363985 SCWerkhoven
ZorgSpectrum – Het Houtens ErfStationserf 823991 KZHouten
Keurslagerij van SchipOdijkseweg 57b3994 ASHouten
Vitras – Santé PartnersHollandsspoor 33994 VTHouten
Tafeltje Dek Je SWOHHollandsspoor 373994 VTHouten
BuurtzorgStanderdmolen 103995 AAHouten
Keurslagerij StokmanHet Rond 333995 DKHouten
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bunnik voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus is er al voor €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie is er al vanaf €7,45.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Crème brûlée om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bunnik. Overige informatie bekijkt u op www.bunnik.nl. Lees ook verder over Maaltijdservice.nl.

Feiten

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Bunnik
 • (Regio) nummer: 030 (+3130)
 • Postcode: 3984
 • Lokale wijk: Bunnik

Maaltijden tips

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Kippenbout. Bonne femme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bunnik bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Het eten wordt in de regel geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Hamburger, ui en champignons of Stukjes rundvlees in saus. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Bunnik. Zo’n subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Bunnik, Odijk, Werkhoven.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Bunnik maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.bunnik.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3703, 3704, 3980, 3981).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente