Maaltijdservice Achterveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Achterveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Achterveld? Middels onze vergelijker vergelijkt u supersnel diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,05 per persoon. Ouderwets genieten van Rundvlees in tijmsaus en Pastaschotel: kip met broccoli? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Achterveld geniet u van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Postcode3792
PrijsindicatieVanaf €6,8
Maaltijd suggestieDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Achterveld

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Achterveld. U kunt denken aan grote aanbieders als Maaltijdservice.nl en/of Bofrost. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Elke organisatie heeft zo een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Achterveld? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Achterveld. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bedrijven voorzien in een premium boodschappenservice voor ouderen. Op die manier koop u eenvoudig praktische of verse producten als sandwich spread en crackers. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Achterveld

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Achterveld? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Stamppot rode kool met hachee. Hieronder bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Achterveld voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme is er al voor €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Shoarma met zuurkool wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Barneveld. Aanvullende info kunt u vinden op www.barneveld.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Spar: eet smakelijk.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Barneveld
 • Netnummer: 0342 (+31342)
 • Hoofdpostcode: 3792
 • Veel gezochte wijk: Barneveld

Maaltijden tips

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Achterveld regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De (warme) maaltijden wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree en Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan hulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Achterveld. Zo’n voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Achterveld maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.barneveld.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 3790, 3792).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan