Maaltijdservice Leusden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leusden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Leusden? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl vindt u supersnel verschillende leveranciers in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,15 per persoon. Smullen van Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree of Kipvink in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Leusden beschikt u over verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteLeusden
Netnummer033 (+3133)
Postcode3831
PrijsindicatieVanaf €5,79
Maaltijd suggestieRisotto, bospaddestoelen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Leusden

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Leusden. Denk aan interessante services als Royal Foods en/of Chef Martin. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima instanties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Leusden? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leusden. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor senioren. In dat geval koop men eenvoudig praktische of verse producten als abrikozenjam of volle melk. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leusden

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Leusden? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop leveranciers die mogelijk rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Groentensoep met gehaktballen of Spareribs met patat en salade. Hieronder tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij TimmerDe Biezenkamp 213831 JALeusden
Brasserie De GastelingWervershoofstraat 1573826 EMAmersfoort
Aan tafel – VathorstAngelinapolde 33825 LXAmersfoort
Cater & CaringFokkerstraat 123833 LDLeusden
Zorggroep Noordwest-VeluwePostbus 3923840 AJHarderwijk
KokkerellaMeerkoetmeen 73844 XLHarderwijk
YoolzDaltonstraat 173846 BXHarderwijk
SPAR van DrieZuiderzeestraatweg 1433849 ADHierden
AanTafel.todaySteynlaan 933851 BPErmelo
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leusden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Asperge beenham schotel vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot knolselderij met rucola is er al voor €4,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten kan je kopen vanaf €6,35.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Witte tomatensoep, een gezonde salade en een dessert als Bavarois na. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Leusden. Praktische info bekijkt u op www.leusden.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Gegevens

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Leusden
 • Netnummer: 033 (+3133)
 • Postcodegebied: 3831
 • Populaire wijk: Leusden-Centrum

Maaltijden suggesties

 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Leusden bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Gele rijst of Visburger met groenten. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Leusden. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Leusden-Centrum Oost, Leusden-Centrum West, Leusden-Zuid, Achterveld, Stoutenburg, ’t Ruige Veld.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een leverancier waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Leusden maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.leusden.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3830, 3831, 3832, 3833, 3834).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente