Maaltijdservice Harderwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harderwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Harderwijk? Dankzij seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,05. Genieten van Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Harderwijk hebt u toegang tot gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteHarderwijk
Netnummer0341 (+31341)
Postcode3841
PrijsindicatieVanaf €5,54
Maaltijd suggestieZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Harderwijk

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Harderwijk. Neem bijv. populaire maaltijdbezorgers als Regiomeal en Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere organisatie levert een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Harderwijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harderwijk. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers voorzien in een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende koop men moeiteloos de supermarktartikelen als keukenpapier en margarine. Meestal gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Harderwijk

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Harderwijk? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele maaltijdservices die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot Zuurkool met appel of Stamppot Andijvie met spekjes. Verderop bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorggroep Noordwest-VeluwePostbus 3923840 AJHarderwijk
Cater & CaringFokkerstraat 123833 LDLeusden
Slagerij TimmerDe Biezenkamp 213831 JALeusden
KokkerellaMeerkoetmeen 73844 XLHarderwijk
YoolzDaltonstraat 173846 BXHarderwijk
SPAR van DrieZuiderzeestraatweg 1433849 ADHierden
AanTafel.todaySteynlaan 933851 BPErmelo
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harderwijk voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas is er al voor €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Een pizza hawai kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,4.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, extra groenten en om het compleet te maken Schaafijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Harderwijk. Meer informatie kunt u vinden op www.harderwijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Harderwijk
 • Netnummer: 0341 (+31341)
 • Hoofdpostcode: 3841
 • Lokale wijk: Binnenstad

Suggesties van maaltijden

 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Kippensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Harderwijk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsLekkerbekje of Kippensoep. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft assistentie bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Harderwijk. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Binnenstad, Waterstad, Zeebuurt, Friesegracht, Stadsdennen, De Sypel, Stationsomgeving, Stadsweiden, Slingerbos, Tweelingstad, Frankrijk, Drielanden, Industrieterrein Lorentz, Buitengebied Harderwijk, Hierden, Wolderwijd.
 • Voordelige thuismaaltijden van een partij waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Harderwijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.harderwijk.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3840, 3841, 3842, 3843, 3844, 3845, 3846, 3847, 3848, 3849).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente