Maaltijdservice Nijkerk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nijkerk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nijkerk? Middels onze vergelijker ontdekt u snel en simpel diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per gerecht. Genieten van Raapstelen stamppot met beenham en Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Nijkerk hebt u toegang tot verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteNijkerk
Netnummer033 (+3133)
Postcode3861
PrijsindicatieVanaf €5,66
Maaltijd suggestieHutspot met hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Nijkerk

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Nijkerk. Denk aan grote bezorgers als Vers aan tafel en/of HelloFresh. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende instellingen en restaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze website kunt u de aanbieders op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nijkerk? Er kan meer dan u denkt! Best veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nijkerk. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben ook een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men direct de boodschappen zoals keukenpapier of brood. Normaal zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nijkerk

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Nijkerk? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Kipfilet in piri piri saus. Onderstaand bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
Amaris – ArkemheenVetkamp 253862 JMNijkerk
SPAR WorstVan Noortstraat 29A3864 ESNijkerkerveen
BuurtzorgOosterdorpsstraat 33871 AEHoevelaken
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
De Ober CateringHogebrinkerweg 103871 KNHoevelaken
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nijkerk voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kan je kopen vanaf €5,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Aspergesoep, extra groenten en om het compleet te maken Dame blanche om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Nijkerk. Overige informatie kunt u teruglezen op www.nijkerk.eu/. Of klik door voor meer informatie over Uitgekookt.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Nijkerk
 • Regionummer: 033 (+3133)
 • Postcode: 3861
 • Veel gezochte wijk: Nijkerk

Maaltijden suggesties

 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Kip Andorra

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nijkerk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak doet u dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Zomerzuurkool met casselerrib en Gegrilde groentenmix in saus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Nijkerk. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Nijkerk, ’t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Nijkerk maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.nijkerk.eu/ treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3860, 3861, 3862, 3863).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente