Maaltijdservice Rhenen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rhenen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Rhenen? Via onze vergelijker doorzoekt u supersnel diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,00 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Stroganoff du chef? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Rhenen profiteert u van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieUtrecht
GemeenteRhenen
Netnummer0317 (+31317)
Postcode3911
PrijsindicatieVanaf €5,85
Maaltijd suggestieSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Rhenen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Rhenen. Denk aan interessante organisaties als Meat&Meals of Buitendijk maaltijden. Maar ook in de buurt bestaan er tal van instanties en sociale voorzieningen. Elke partij levert een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kan u de aanbieders op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Heeft u dieetwensen zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Rhenen? Ook dan bent u welkom! Legio kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rhenen. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men direct de supermarktartikelen als falafel burger of leverworst. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rhenen

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rhenen? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Tomatensoep met balletjes of Stamppot koolraap met appel. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgHerenstraat 283911 JERhenen
Gijs van de HoefVeenslag 103905 SKVeenendaal
Keurslagerij HarzevoortVeenslag 53905 SHVeenendaal
Pierre’s FoodserviceFrederik van de Paltshof 233911 LARhenen
Slagerij van RoekelFrederik van de Paltshof 183911 LBRhenen
Charim – De TollekampDokter Wallerstraat 23911 NDRhenen
BuurtzorgStationsweg 3573925 CBScherpenzeel
Vitras – Santé PartnersVijverlaan 43925 EMScherpenzeel
Zorggroep Ena – Huis in de WeiVijverlaan 23925 ENScherpenzeel
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rhenen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spinazie à la crème met champignons is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème kan je kopen vanaf €6,45.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Spinaziesoep, een gezonde salade en een toetje als Crêpe suzette na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Rhenen. Meer hierover kan u lezen op www.rhenen.nl. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Rhenen
 • Regionummer: 0317 (+31317)
 • Postcode: 3911
 • Veel gezochte wijk: Rhenen

Suggesties van maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Cordon Bleu met groenten

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Rhenen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Reepjes varkensvlees in jus en Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Rhenen. De beschikbare regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Rhenen, Rhenen Oost, Rhenen West, Rhenen Noord, Grebbeberg, Randzone, Binnenveld, Achterberg, Uiterwaarden Rhenen, Remmerden, Heuvelrug Rhenen, Heuvelrug Elst, Uiterwaarden Elst, Elst.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Rhenen maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.rhenen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3910, 3911, 3912).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente