Maaltijdservice Veenendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veenendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Veenendaal? D.m.v. deze pagina bekijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per keer. Genieten van Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes of Aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Veenendaal beschikt u over ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieUtrecht
GemeenteVeenendaal
Netnummer0318 (+31318)
Postcode3901
PrijsindicatieVanaf €5,9
Maaltijd suggestieMacaronischotel bolognese

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Veenendaal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Veenendaal. Denk dan aan erkende bedrijven als Van Smaak en/of Jumbo. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie levert een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Heeft u specifieke wensen als o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Veenendaal? Ook dan bent u welkom! Veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veenendaal. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse firma’s hebben ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Zo haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als abrikozenjam en ontbijtspek. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Veenendaal

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Veenendaal? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Hutspot met worst of Spinazie à la crème met champignons. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
BuurtzorgKerkewijk 923904 JGVeenendaal
Zorggroep CharimWiltonstraat 423905 KWVeenendaal
Keurslagerij HarzevoortVeenslag 53905 SHVeenendaal
Gijs van de HoefVeenslag 103905 SKVeenendaal
BuurtzorgHerenstraat 283911 JERhenen
Pierre’s FoodserviceFrederik van de Paltshof 233911 LARhenen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veenendaal voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is er al voor €3,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Bietensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Knoedel om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Veenendaal. Praktische info kan u lezen op www.veenendaal.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Veenendaal
 • (Net) nummer: 0318 (+31318)
 • Hoofdpostcode: 3901
 • Lokale wijk: Centrum

Maaltijden suggesties

 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Omelet in champignonsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Veenendaal bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De seniorenmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Biogarde of Rundvlees in jus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Veenendaal. De tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Centrum, Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest, West.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Veenendaal maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.veenendaal.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906, 3907).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan