Maaltijdservice Renswoude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Renswoude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Renswoude? Dankzij onze tool achterhaalt u snel en simpel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,95 p.p. Genieten van Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen en Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Renswoude smult u weer van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteRenswoude
Netnummer0318 (+31318)
Postcode3927
PrijsindicatieVanaf €5,84
Maaltijd suggestieAppelcompote met vanille

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Renswoude

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Renswoude. U kunt denken aan interessante organisaties als Meat&Meals en Chef Martin. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van instanties en slagerijen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Renswoude? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Renswoude. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als geitenkaas of leverkaas. In algemene zin zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Renswoude

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Renswoude? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende type aanbieders die mogelijk matchen met uw situatie voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Zuurkool met appel en Kabeljauw in kruidensaus. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
Zorggroep Ena – Huis in de WeiVijverlaan 23925 ENScherpenzeel
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Renswoude voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is er al voor €3,75.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie bestelt u vanaf €6,85.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Fasolada, een stukje fruit en iets fris zoals Spekkoek na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Renswoude. Meer informatie is beschikbaar op www.renswoude.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Zoutarme maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Renswoude
 • (Regio) nummer: 0318 (+31318)
 • Postcodegebied: 3927
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijd ideeën

 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Risotto, bospaddestoelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Renswoude bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd middels een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Vier-groentenstamppot en Naturel-pannenkoek. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Sommige ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Renswoude. Deze regeling biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Wijk 00.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Renswoude maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.renswoude.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3927).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan