Maaltijdservice Utrechtse Heuvelrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Utrechtse Heuvelrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Utrechtse Heuvelrug? Dankzij onze vergelijker bekijkt u snel en simpel verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,35 per persoon. Aanschuiven voor Wokgroenten of Vegetarische lasagna, spinazie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Utrechtse Heuvelrug profiteert u van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
Netnummer0343 (+31343)
Postcode3941
PrijsindicatieVanaf €5,89
Maaltijd suggestieTomatensoep met balletjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Utrechtse Heuvelrug

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Utrechtse Heuvelrug. Bijvoorbeeld grote bedrijven als Mealhero of Gooise Tafel. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en verswinkels. Elke leverancier heeft weer zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Utrechtse Heuvelrug? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Utrechtse Heuvelrug. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneservices hebben ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u probleemloos de supermarktartikelen als scharreleieren en chocolade. Doorgaans gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Utrechtse Heuvelrug? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Zomerzuurkool met casselerrib. Onderstaand vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
Maaltijdservice Kromme RijnstreekGraaf van Lynden van Sandenburgweg 13945 PACothen
QuaRijn – De SchermerijTorenzichtlaan 23956 HALeersum
Slagerij Van DijkHoningraat 553956 HHLeersum
BuurtzorgScherpenzeelseweg 73956 KBLeersum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Utrechtse Heuvelrug voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook bestelt u vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot spitskool met kaas is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundergoulash kunt u al bestellen vanaf €5,65.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thukpa, een extra salade en een dessert als Fruit als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Meer daarover kunt u vinden op www.heuvelrug.nl. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Erwtensoep met rookworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Utrechtse Heuvelrug bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan hulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Utrechtse Heuvelrug. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Utrechtse Heuvelrug maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.heuvelrug.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3959).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente