Maaltijdservice Wijk bij Duurstede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijk bij Duurstede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wijk bij Duurstede? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u overzichtelijk verschillende organisaties in de buurt. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,20. Genieten van Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes of Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Wijk bij Duurstede hebt u toegang tot gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieUtrecht
GemeenteWijk bij Duurstede
Netnummer0343 (+31343)
Postcode3962
PrijsindicatieVanaf €5,92
Maaltijd suggestieBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Wijk bij Duurstede

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Wijk bij Duurstede. We hebben het over interessante maaltijdbezorgers als Uitgekookt en/of Picnic. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier biedt een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de firma’s eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Wijk bij Duurstede? Er kan meer dan u denkt! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijk bij Duurstede. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als vleeswaren of koffiecreamer. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Wijk bij Duurstede? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Tomatensoep met balletjes of Ertwensoep met rookworst. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKarel de Grotestraat 1b3962 CJWijk bij Duurstede
Keurslager van MiddelaarSluishoofd 83961 KWWijk bij Duurstede
VitrasVan Egmondplein 24e3961 CZWijk bij Duurstede
Brasserie ISZ De Brug SparrenheideSparrenheide 13971 DADriebergen-Rijsenburg
Gouden diners ISZ De BrugHoofdstraat 1133971 KGDriebergen-Rijsenburg
ZonneburgEmmalaan 23972 EZDriebergen-Rijsenburg
Stichting Tafeltje DekjeProvincialeweg 713981 AMBunnik
QuaRijn – BunninchemBurgemeester van der Weijerstraat 263981 EJBunnik
Slager Lotgeringvan Hardenbroeklaan 173981 ENBunnik
Vitras – Santé PartnersBeughof 223984 LPOdijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijk bij Duurstede voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap kunt u al bestellen vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Couscous, kip, mergueze worst is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel bestelt u vanaf €5,6.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Fruit om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Wijk bij Duurstede. Aanvullende info kan u lezen op www.wijkbijduurstede.nl. Of klik door voor meer informatie over Tafeltje Dekje.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Kippensoep met vermicelli
 • Stukjes rundvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wijk bij Duurstede aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd aan huis door een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Kersenpannenkoek. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Wijk bij Duurstede. De regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wijk bij Duurstede maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.wijkbijduurstede.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3960, 3961, 3962).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente