Maaltijdservice Houten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Houten? Middels deze pagina achterhaalt u snel en simpel verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of magnetronmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,15 per maal. Aan tafel voor Gebonden kerrie-champignonsoep of Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Houten smult u weer van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Netnummer030 (+3130)
Postcode3995
PrijsindicatieVanaf €5,77
Maaltijd suggestieBoerenkool, rundergehakt

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Houten

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Houten. Neem bijv. grote aanbieders als Mealhero of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende instellingen en speciale eetpunten. Iedere organisatie levert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Houten? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houten. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men direct nuttige boodschappen zoals vuilniszakken of volle yoghurt. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Houten

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Houten? Of houdt u juist van de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Couscous, kip, mergueze worst. Onderstaand tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs vers bereidde maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgStanderdmolen 103995 AAHouten
Tafeltje Dek Je SWOHHollandsspoor 373994 VTHouten
Vitras – Santé PartnersHollandsspoor 33994 VTHouten
Keurslagerij StokmanHet Rond 333995 DKHouten
ZorgSpectrum – Het Haltna HuisHet Kant 1933995 GZHouten
RAZProvincialeweg 693998 JKSchalkwijk
SPAR LakerveldWickenburghselaan 13998 JTSchalkwijk
BuurtzorgKloostergaarde 163998 KDSchalkwijk
BuurtzorgScheeringlaan 24001 WJTiel
Restaurant LingewaardeGasthuislingelaan 24002 AGTiel
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de maaltijdservice, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje is er al voor €5,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kan je kopen vanaf €7,3.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Witte tomatensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Pap om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Houten. Praktische info kunt u vinden op www.houten.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Belangrijke info

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Houten
 • (Regio) nummer: 030 (+3130)
 • Hoofdpostcode: 3995
 • Wijk: Houten

Voorbeelden van maaltijden

 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Ertwensoep met rookworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Houten bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De magnetronmaaltijden worden dikwijls geleverd door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Maaltijdpoffertjes of Rode kool met gehakt schotel. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Houten. De ontvangen regeling kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Houten maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.houten.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 3990, 3991, 3992, 3993, 3994, 3995).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente