Maaltijdservice Neder-Betuwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neder-Betuwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Neder-Betuwe? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl vindt u eenvoudig diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,80. Genieten van Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Neder-Betuwe krijgt u voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
Netnummer0488 (+31488)
Postcode4043
PrijsindicatieVanaf €5,64
Maaltijd suggestieBruine bonensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Neder-Betuwe

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Neder-Betuwe. Denk aan belangrijke partijen als Diepvriesman of Handgraaf maaltijden. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Neder-Betuwe? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neder-Betuwe. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven bieden ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u gelijk de boodschappen zoals toetjes en koffie. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Neder-Betuwe

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Neder-Betuwe? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot spruitjes met chorizo of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
BlommelandBlommeland 104033JLLienden
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Restaurant OranjehofKasteellaan 14116 DJBuren
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neder-Betuwe voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Heldere boerengroentesoep is er al vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Groentesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Patbingsu om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Neder-Betuwe. Meer informatie treft u op www.nederbetuwe.nl. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Neder-Betuwe
 • Netnummer: 0488 (+31488)
 • Centrale postcode: 4043
 • Populaire wijk: Kesteren

Maaltijd voorbeelden

 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Bami goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Neder-Betuwe bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies er een. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Neder-Betuwe. Uw tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Kesteren, Echteld, Dodewaard.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Neder-Betuwe maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.nederbetuwe.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4043).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente