Maaltijdservice Lingewaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lingewaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lingewaal? Door middel van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,70. Aanschuiven voor Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat en Raapstelen stamppot met beenham? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Lingewaal geniet u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaal
Netnummer0316 (+31316)
Postcode4142
PrijsindicatieVanaf €5,58
Maaltijd suggestieJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Lingewaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Lingewaal. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Eet Gemak of Albert Heijn. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kan u daardoor de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Lingewaal? Geen probleem! Nogal wat maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lingewaal. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben ook een premium boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals thee en leverworst. Niet zelden kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lingewaal

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Lingewaal? Of zoekt u echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Present – EmmaRaadsliedenstraat 1204142 BVLeerdam
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
Keurslager BaasEuropaplein 124142 CCLeerdam
BuurtzorgVoorwaartsveld 5A4142 DALeerdam
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
Ad & Tineke ’s DagwinkelDorpsstraat 114145 KASchoonrewoerd
SPAR AsperenVan Langerakstraat 324147 BJAsperen
Keurslager ArisseDorpsplein 74153 AGBeesd
SPAR MaaltijdservicePalmesteynstraat 104158 CVDeil
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lingewaal voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Tomatensoep met balletjes is er al voor €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Aspergesoep met zalm is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gebakken rijst bestelt u vanaf €6,9.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een gezonde salade en om het compleet te maken Chocolade ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Lingewaal. Meer details is beschikbaar op www.lingewaal.nl. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Lingewaal
 • (Regio) nummer: 0316 (+31316)
 • Postcode: 4142
 • Veel gezochte wijk: Asperen

Maaltijden suggesties

 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Gele rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Lingewaal regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit per telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Bloemkool cordonbleu schotel en Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Het gaat om een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Lingewaal. Een regeling kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Lingewaal maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.lingewaal.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4214).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente