Maaltijdservice Geldermalsen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geldermalsen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Geldermalsen? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Geldermalsen ontvangt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4191
PrijsindicatieVanaf €5,53
Maaltijd suggestieLekkerbekje met sperziebonen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Geldermalsen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Geldermalsen. U kunt denken aan interessante bedrijven als Eet Smakelijk en/of Easy Meal. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende initiatieven en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft zo een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kunt u de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Geldermalsen? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geldermalsen. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal firma’s voorzien in een handige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals snoepjes of smeerkaas. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Geldermalsen

Bent u op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Geldermalsen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw wensen en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Aspergesoep met zalm of Linzensoep met bleekselderij. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast contract. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geldermalsen voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, een stukje fruit en iets fris zoals Brownie achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Geldermalsen. Meer hierover kunt u teruglezen op www.geldermalsen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijd ideeën

 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Spaghetti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Geldermalsen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. Het eten wordt veelal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Schnitzel pepersaus of Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Geldermalsen. Uw voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Geldermalsen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.geldermalsen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4190, 4191).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente